Go to Top

Nyheter

Den Indiske arméen overtar IBOMBO på Himalaya!

Sykkelreparasjonsstasjonen IBOMBO PRS-SV1 står nå på det høyeste fjellpasset i verden. Koordinator(er) for prosjektet var de polske ekstremsyklistene fra Krakau – United Cyclists. Khardung La Pass (5364 moh.) ligger i den nordindiske delstaten Kashmir (High Himalaya).

Dette er en strategisk viktig plass, kontrollert av den indiske armé. Den tiltrekker seg tusenvis av turister, som

Les mer

IBOMBO på IKEA

Onsdag (8. Mai) foran IKEA i Warszawa, var det premiere på installasjonen av reparasjonsstasjonen IBOMBO PLS – LV2 2014 “ – det som er viktig, er at det for første gang finnes estetiske innfatninger? GCP (open – remove – close) (!) på sidene av stasjonen. Denne nye funksjonen gjør det lett å endre innholdet

Les mer

IBOMBO i Nepal

Sykkelreparasjonsstasjonen IBOMBO ble installert av  united- cyclists.com  team i landsbyen Manang 3540 moh (Nepal). Det er den høyest installerte reparasjonsstasjonen i verden! Partneren til «IBOMBO i Himalaya» var også et foretak  som produserer sykkeltilbehør – SKS Germany.

IBOMBO PRS-sV1 står ved siden av det beste hotellet i byen – Hotel Yeti. J. Det er

Les mer

Sykkel oase i ørkenen

3. februar i byen M’hamid (8.000 innbyggere) – kjent som «porten til Sahara» i den marokkanske provinsen Zagora, har vi installert en selvbetjent sykkelreparasjonsstasjon IBOMBO PRS-sV1 på hovedveien. Hele logistikken av prosjektet ble ledet av et par ekstreme syklister (United-Cyclists). Stasjonen reiste 5000 km langt(fly, jeep) sammen med de til målet.

Ideen til monteringen

Les mer

3 x IBOMBO – ARKADIA

Tre stasjoner IBOMBO PRS – LV2 ble levert til Arkadia Shopping Center. Det er det største handlesenteret i Polen, som årlig blir besøkt av flere enn 21 millioner kunder (www.arkadia.com.pl). Et av apparatene ble montert på den overvåkede parkeringsplassen D30 (2. etasje).

Det vil tjene syklister hele året. Ytterligere to vil bli installert den

Les mer