Go to Top

IBOMBO i Nepal

Sykkelreparasjonsstasjonen IBOMBO ble installert av  united- cyclists.com  team i landsbyen Manang 3540 moh (Nepal). Det er den høyest installerte reparasjonsstasjonen i verden! Partneren til «IBOMBO i Himalaya» var også et foretak  som produserer sykkeltilbehør – SKS Germany.

united_cyclists

IBOMBO PRS-sV1 står ved siden av det beste hotellet i byen – Hotel Yeti. J. Det er et viktig punkt på veien til Annapurna Circuit, den vakreste turveien rundt globusen – rundt om Achttausender (et uttrykk for å beskrive fjell over 8000 m – «åttetusende») Annapurna Circuit 8091 moh. og Gangapurna 7455 moh. Stasjonen vil tjene det lokalsamfunnet, så vel som syklister som vil konfrontere Annapurna Circuit (inklusive Thorung La Pass 5416 moh.). Det Hardcore sykkelrittet Yak Attack blir arrangert en gang i året på denne strekningen. Alle deltagere overnatter da på Hotel Yeti!

nepalczyk
Levering og montering av stasjonen fra UC var en logistisk utfordring – vi er fulle av beundring over Jack, som var mastermind av hele operasjonen. Det viser seg at det ikke finnes noe som er umulig for UC. Vi beundrer. Chapeaux bas!, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar