Go to Top

R-Cafe / offentlig sykkelpumpe / Sauerland

Allerede for en stund siden stilte selskapet SKS en pumpe- og reparasjonsstasjon til disposisjon som testformål for en lokal restauranteier i Sauerland. Nylig ble en vurdering gjort på grunnlag av de foreløpige tilbakemeldingene på stasjonen.

Siden et halvt år står en SKS pumpe- & reparasjonsstasjon ved R-Café, en restaurant ved Ruhrtal sykkelsti i Sauerland. I stasjonen, som ble produsert i samarbeid med det polske IBOMBO selskapet, er det installert en SKS AIRWORX standpumpe. I tillegg har syklister muligheten til å fikse mindre defekter med forskjellige verktøy.

Tidligere i år ble selskapet SKS Germany oppmerksom på det polske foretaket, siden de installerte SKS AIRWOX pumpen i deres pumpestasjon på grunnlag av de overliggende Manometere og dens høye kvalitet. Etter at SKS overtok partnerskapet for en stasjon i Himalaya, bestemte man seg for å kjøpe en IBOMBO stasjon selv og stille den til disposisjon for en lokal restauranteier, for å teste stabiliteten og nytteverdien, og for å få tilbakemeldinger fra syklistene.

Konklusjonen, som ble tatt på slutten av sommeren, er gjennomgående positiv. I løpet av de siste månedene kunne den hjelpe mange syklister med flatt dekk. Været tålte den også. Over vinteren skal pumpestasjonen ved R-Café inntil videre bli lagret og neste år skal den bli satt opp punktlig til starten av sykkelsesongen, slik at den igjen kan vise seg å stå til nytte for syklistene igjen.

På grunnlag av de positive tilbakemeldingene av SKS pumpe- & reparasjonsstasjonen, har foretaket bestemt å tilby en slik stasjon til andre restauranteiere og forhandlere.

http://www.sks-germany.com/

Pumpstation_SKS_R_Cafe_01