Go to Top

IBOMBO på IKEA

Onsdag (8. Mai) foran IKEA i Warszawa, var det premiere på installasjonen av reparasjonsstasjonen IBOMBO PLS – LV2 2014 “ – det som er viktig, er at det for første gang finnes estetiske innfatninger? GCP (open – remove – close) (!) på sidene av stasjonen. Denne nye funksjonen gjør det lett å endre innholdet av reklamen på begge sider av stasjonen. Reklame(middel) kan bli trykt på normalt papir. Innfatningen beskytter mot regn og ble laget spesiell laget på bestilling fra IBOMBI i Østerrike.

Vi gleder oss over at vi ble lagt merke til av IKEA, og at produktene våre fra virksomhetens medarbeidere allerede ble anerkjent i 2013. Vi må bare bevise at produktene våre er høyverdige og holdbare. Spesielt for IKEA utviklet vi nye piktogrammer på kassen.

IBOMBO stasjonen er et klart signal for at syklister er svært ønsket og (for)ventet på IKEA filialene. IKEA oppmuntrer kunder til øko-trafikk. Vi kan gjøre det klart at IBOMBO tilbyr produkter som passer IKEAs virksomhetspolitikk(foretakspolitikk):

«Vi vil ha en positiv innflytelse på menneskene og miljøet. I mange år har vi konsentrert oss om sparing av ressurser og oppbyggingen av en bedre hverdag for mange mennesker (…) » – http://www.ikea.com/

Nok en god nyhet – etter tilbakemelding fra mennesker med nedsatt funksjonsevne, innfører IBOMBO en ny standard – en benk ved siden av stasjonen for mennesker med handikap. De vil mye lettere være i stand til å fylle luft i hjulene på rullestolen.

IMG_7653
IMG_7508

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar